Magyar Infokommunikációs Jelentés

2001 óta a digitalizáció és az infokom-piacok megbízható éves elemzése

A Magyar Infokommunikációs Jelentés 2001 óta ad átfogó képet és megbízható elemzést a hazai digitalizációról, a távközlési és informatikai piacok helyzetéről és trendjeiről az üzleti és a lakossági szegmensben.

 

A Jelentés a legnagyobb ilyen jellegű hazai kutatásként a szakma megalapozott, hiteles és elismert információbázisa, adataira vezető piaci szereplők és szakpolitikai intézmények támaszkodnak. Az adatokra Ön is sikerrel alapozhatja stratégiáját és terveit.

 

A BellResearch – a digitalizáció és infokommunikáció hazai kutató és tanácsadó specialistája – az eredmények hatékony stratégiai alkalmazását egyedülálló elemzői és tanácsadói támogatással biztosítja.

Megbízható, pontos piaci információk

A Jelentés keresleti aspektusból, végfelhasználói oldalon méri fel a piacokat: a tényleges eszközállományt, a megvalósult beszerzéseket-fejlesztéseket és a döntéshozók (vállalati és intézményi vezetők, illetve háztartásfők és egyének) konkrét terveit objektív módon, a kínálati oldal szándékaitól és várakozásaitól függetlenül vizsgálja.

A döntéshozók véleményén alapulva a Jelentés a tényadatok mellett rövid- és középtávú piaci előrejelzéseket, illetve a korábbi évek adatai alapján trendelemzéseket is nyújt.

A Jelentést bárki megvásárolhatja, és az egyedi kutatásoknál alacsonyabb költséggel, azonnal juthat információkhoz. A részpiacok szerinti moduláris felépítés lehetővé teszi, hogy a megrendelők kisebb, az igényeikhez illeszkedő, egyedi csomagokat állítsanak össze.

A Jelentés megalapozott kvantitatív kutatási módszertannal, nagy mintás adatfelvételekkel, évente mintegy 3500 interjúval készül.

A megbízható mérés érdekében a BellResearch az adatfelvételek során pontosan tervezett, rétegzett mintavételi eljárást alkalmaz az alapsokaságok megfelelő leképezésére, a reprezentativitást a sokasági alapstatisztikák alapján többdimenziós súlyozás is biztosítja. Az adatokat elemzőcsoportok dolgozzák fel, hogy a piac- és technológiaismeret leghatékonyabb szinergiáját valósíthassák meg.

Kifinomult mérési módszertan

Testre szabott elemzés, egyedülálló tanácsadói támogatás

A BellResearch a hazai piacon egyedülálló elemzői és tanácsadói terméktámogatást nyújt a Jelentés megrendelőinek.

Ügyfeleink speciális igényeit másodelemzésekkel, egyedi szegmentációval, további kereszt-összefüggések feltárásával szolgáljuk ki. A célzott elemzésekkel a Jelentés primer kutatások előkészítésére is alkalmas.

Az eredmények felhasználását és stratégiába illesztését tanácsadói támogatással segítjük. A beépítő workshopon támogatást, ötleteket adunk ügyfeleink üzletfejlesztési, marketing- és értékesítési vezetőinek az információk stratégiai és taktikai célú felhasználására annak érdekében, hogy a Jelentés felhasználói maximálisan kiaknázhassák a rendelkezésre álló információkban rejlő lehetőségeket.